Za vse zavroljube: paket nalog DINOZAVRI

Na spodnjih povezavah si lahko natisnete paket nalog na temo DINOZAVRI:

Paket nalog Dinozavri 1. del

Paket nalog Dinozavri 2. del

Paket nalog Dinozavri 3. del

Naloge in aktivnosti lahko plastificirate in bodo za večkratno uporabo in bodo dlje obstojne. To pride predvsem prav kadar naloge služijo večim otrokom, saj se z možnostjo brisanja izognete nepotrebnim dodatnim kopijam, otroci med seboj zamenjajo naloge ko jih rešijo. Za brisanje uporabljamo kar razrezane gobice za pranje posode.  Kartice je seveda potrebno razrezati na 4 dele.

Paket vsebuje:

1. KARTICE S SLOVENSKIMI IMENI IN SLIKAMI DINOZAVROV, ki jih lahko uporabite za prirejanje,

DSC_0572 (Custom) DSC_0575 (Custom)

lahko pa natisnete dvojno kopijo in jih uporababljate kot iskanje parov, spomini in za igro Černi Peter ( določite kateri izmed dinozavrov bo Črni Peter ) – način smo Frkeljci že uporabli pri karticah s planeti TULE.

DSC_0579 (Custom) DSC_0580 (Custom)

2. NALOGA ZA RAZVRŠČANJE NA RASTLINOJEDE IN MESOJEDE DINOZAVRE:  priložene kartice imajo oznake mesa in rastline, s pomočjo katerih bodo vaši malčki dinozavre lahko ustrezno razvrstili.

DSC_0588 (Custom)

3. KARTICE ŠTETJA OD 1-10 IN ( NEKATERIH ) PRVIH GLASOV: kartice na katerih vaši malčki preštejejo število dinozavrov in pripnejo kljukico za perilo na ustrezno številko, lahko pa tudi obkrožijo če kljukic nimate. Lahko pa jim date tudi navodilio da jih zložijo po vrednosti od 1 – 10.

DSC_0578 (Custom)

Karticam sem kot dodatek dodala še začetnice imena dinozavra, ki služijo kot dodatna igra kjer lahko malčki poiščejo pare: ime dinozavra in začetnica imena. Lahko pa iščejo tudi slikovne pare.

DSC_0576 (Custom)

4. LABIRINT poti Diplodoka do hrane

DSC_0568 (Custom)

4. NALOGA POIŠČI VSILJIVCA

DSC_0581 (Custom)

Obilo užitkov v igri in reševanju vam želimo in sporočite nam kaj kako se zabavate. 🙂

Comment ( 1 )

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To Top