Ustvarjanje smrečice za najmlajše in razvrščanje po velikosti za malo večje

Narezala sem nekaj pisanih trakov različnih velikosti ter deblo smrečice.

DSC_0290 (Custom)

Nalepila sem deblo smrečice in prvi listič ter ji pokazala kako nadaljuje. Frkljica je potem z velikim zanimanjem lepila lističe. Zadnje čase namreč obožuje nalepke. Od tete in strica jih je dobila celo goro ( Oceano mania, smrkci itn. ) in na dan jih včasih polepi tudi po več deset preden se naveliča.

Torej lepljenje je sedaj pri nej najljbuša dejavnosti in tako smo lepljenje malo predpraznično obarvali.

DSC_0291 (Custom) DSC_0293 (Custom) DSC_0294 (Custom)

Potem sem ji dala na volj še majhne puhaste cofke, ki jih je namakala v lepilo in lepila na smrečico in jo tako okrasila z okraski.

DSC_0295 (Custom) DSC_0296 (Custom) DSC_0305 (Custom)

Lepo jo je bilo opazovati kako uživa v ustvarjanju in njeni prstki so že zelo spretni tudi z manjšimi koščki in predmeti. Na koncu je prilepila še zvezdico.

Seveda je želel ustvarjati tudi frkeljc. On pa je dobil navodilo, da lističe zloži po velikosti in tako zloži obliko smrečice. Sicer se je ravno igral nekaj drugega in ni imel ravno velikega interesa. Šlo je bolj za to, ker je to počela sestrica in je hotel potem še on. Tako, da se je po tem, ko jih je razvrstil in nalepil po velikosti, vrnil nazaj h svoji igri in smrečice ni krasil. Med tem pa je frklica še kar nadaljevala in na koncu protestirala, ko je zmanjkalo cofkov.

DSC_0301 (Custom)

Tole sta njuna končna izdelka smrečic.

DSC_0309 (Custom)

Comment ( 1 )

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To Top