VIDEO: Odmaševanje odtokov in čaranje s sodo – Hišna opravila

🧒 OD MAJHNEGA RAZISKOVALCA DO HIŠNEGA MOJSTRA 🏠

Že od nekdaj se 🧒 sin navdušuje nad eksperimenti, kar smo zaznali. Njegovo navdušenje smo prenesli na področje vsakdanjega življenja med 🏠 HIŠNA OPRAVILA 🏠 in mu pojasnili tudi praktičen vidik sode in kisa, ki poskrbita za pretočnost naših odtokov. In še anekdota… Pred kratikim je pripomnil: “Končno eno moško opravilo.”:)

Že kot malček se je spoznal s sodo in učinkom kisa nanjo. Aktivnost je bila najljubša iz področja “eksperimenti za otroke”. Na spodnjem videu si lahko ogledate navdušeno “čaranje” takrat 4- letnika.

Nekaj aktivnost iz področja poizkusov za otroke smo opisali tudi v rubriki EKSPERIMENTI.

To njegovo navdušenje smo čez nekaj let prenesli na področje vsakdanjega življenja in mu pojasnili tudi praktičen vidik sode in kisa, ki poskrbita za pretočnost naših odtokov. Verjetno nima smisla poudarjati, da je eno izmed ljubših hišnih opravil.

In še za tiste, ki morda ne veste… Recept za odmašitev odtoka je vrečka Sode bikarbone in mešanico vode in kisa.

Pred časom po dveh opravilih (nošenju smeti in nakupu v trgovini), ga je čakalo odmaševanje odtokov s sodo in kisom. Na kar je pripomnil: “Končno eno moško opravilo.” 😂😜


Hišna opravila so torej lahko tudi zabavna. S pomočjo MOJE TABELE OPRAVIL, ki jo najdete v naši spletni trgovini pa se jih otroci še lažje lotijo in jih spoznajo.

No Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To Top