logo2

IZAJA

Pod imenom Izaja sem podpisana Sara Levičar, samostojna podjetnica, ki se ukvarjam z organizacijo in izvedbo različnih aktivnosti za otroke. Sem tudi mamica dveh otrok, montessori pedagoginja z diplomo 0-3 let in učiteljica sodobnega plesa ter baleta.

Moje delo z otroki sega že v osnovnošolska leta, ko sem kot prostovoljka pomagala na različnih otroških aktivnostih za otroke. Kot srednješolka sem pričela s poučevanjem sodobnega in modernega plesa ter klasičnega baleta, ki sem ga že od otroštva aktivno trenirala. Sedaj ples poučujem že več kot desetletje. Kot pomočnica sem krajši čas delala tudi v vrtcu.  Izobraževala sem se v pedagogiki, otroški psihologiji, projektnemu delu z otroki in razvojni psihologiji. Sem tudi soustanoviteljica Plesnega društva Imani Brežice in dolgoletna članica upravnega odbora, kjer poučujem ples za otroke različnih starosti. Z otroki sem v preteklih letih ustvarila in uspešno izvedla kar nekaj plesno gledaliških predstav. Za svoje delo na kulturnem področju sem leta 2016 prejela Srebrno značko Mete Vidmar Javnega sklada za Kulturne dejavnosti (za 10-letno ustvarjanje na plesnem področju ljubiteljske kulture) in leta 2017 priznanje Zveze kulturnih društev Brežice (za uspešno in odgovorno delo v ljubiteljski kulturi). Kot koordinator otroškega programa sem bila zaposlena v Mladinskem centru Brežice. Z delom v društvu in Mladinskem centru sem si nabrala vrsto izkušenj iz področja organizacije. Ker, po zaključeni porodniški, čakanje na delo zame ni bila sprejemljiva rešitev sem se odločila za samostojno podjetniško pot in odprtje Izaje. K odločitvi za trnovo pot majhnega podjetnika je bodrovala ljubezen do otrok in velika želja po nadaljnjem delu z njimi. In tako je nastala Izaja. Redno se izobražujem, saj sem mnenja, da človek nikoli ne ve toliko, da ne bi mogel vedeti še več. Nova znanja pa človeka vedno tudi notranje obogatijo. In z gotovostjo lahko trdim, da me je študij montessori pedagogike, ki sem ga zaključila leta 2017, obogatil kot mamo in pedagoginjo.

S svojo kreativnostjo, idejami in marljivostjo želim otrokom omogočiti lepe, zabavne in tudi poučne trenutke. Zavedam se namreč, kako pomembni so za našo prihodnost in kako pomembno je, da jim odrasli skupaj gradimo varne temelje in širimo njihova obzorja že v otroštvu. Zato aktivnosti zanje vedno pripravljam z veliko mero premišljenosti in odgovornosti.

To Top