Nagradna igra na omrežju Facebook

 NAGRADNA IGRA ZA PRVOŠOLCE  Poteka na naši Facebook strani IZAJA ZA OTROKEČas vpisa v 1. razred je ravno prava priložnost, da bodočemu prvošolcu podarimo MOJ TEDENSKI URNIK.Urnik bo prvošolcu v veliko oporo ob spremembi rutine in pri razporejanju obveznosti, ki ga bodo doletele ob prehodu v šolo. Všečkajte objavo, označite 3 starše, katerih otroci bi si želeli biti sošolci, držite pesti, da boste prav vi tisti, ki boste v nedeljo prejeli urnik za vašega otroka. ;)Srečno.

Delavnice na Pustnem sejmu

Na Pustnem sejmu na Tržnici Videm Krško smo 15. februarja 2020 z otroki:  Izdelovali pustne maske Slikali na obraze Predstavljali svoje izdelke Prav luštno je bilo. Presenečeni in presrečni smo bili, da nas je obiskalo toliko otrok. 

AKCIJA:IZBERI SVOJ PAR

Večina se odloča za uporabo tabele opravil v kombinaciji z urnikom. Zato sem za vas pripravila prav posebne komplete:Tabela opravil + Moj tedenski urnikTabela opravil + Moja dnevna rutinaFEBRUARJA po SUPER CENAH v naši spletni trgovini.  

Zaključek Baletnih uric in Baleta 6-9 v 2019

V letošnjem letu smo v Izaji zaključili z baletom. Zadnji, predpraznični urici, smo si popestrili z dnevom odprtih vrat za starše in ustvarjalno delavnico s poslikavo obrazov. Sedaj pa se že veselimo počitnic in praznikov.   

Ustvarjalna delavnica ADVENTNA DEKORACIJA

V okviru Miklavževega sejma na Tržnici Videm Krško so, 30. novembra 2019, na naši ustvarjalni delavnici adventnih dekoracij nastale čudovite kreacije izpod rok otrok. Ustvarjalnost pa je prebudila otroško razposajenost tudi v tistih malo starejših,ki so se nam z veseljem pridružili.  

NOVOST: MOJA TABELA RUTIN

NOVOST v naši spletni trgovini je tabela “Moja dnevna rutina” , ki je zasnovana za najmlajše otroke. Otroku pomaga pri razumevanju, da si aktivnosti sledijo po nekem logičnem, zaporednem vzorcu. Ga navaja na red, mu daje občutek varnosti in ga pomirja. S pomočjo tabele se teh vzorcev tudi lažje nauči. Omogoča tudi samostojnost saj s svojimi sličicami jasno ponazori vrstni red aktivnosti, ki jih je potrebno opraviti pred spanjem in pred odhodom vrtec., ne da bi otroka kar naprej opominjali.  

Bučna coprnija 2019: Družinski center Brežice

Že vrsto letu uspešno sodelujemo z Družinskim centrom Brežice, kjer najdete pester izbor dogodkov za otroke. 31.10.2019, smo skupaj skreirali in skupaj z njihovimi animatorkami zacoprali čarovniško zabavo Bučna coprnija. Njihov program za otroke lahko spremljate na FB strani Družinski center Brežice  ali na internetni strani: http://www.mc-brezice.si/druzinski-center

Naši izdelki v Mestni hiši Brežice

Z veseljem vas obveščamo, da naše izdelke najdete tudi v Mestni hiši Brežice.

Poslikava obrazov Noč raziskovalcev 2019

V petek, 27.9.2019,  smo s poslikavo obrazov popestrili dogajanje na dogodku Noč raziskovalcev 2019 – “Noč ima svojo moč” v Svetu energije. Noč je bila tako živahna, da nam v foto objektiv ni uspelo ujeti nobenega večernega utrinka. 

Zaključen vpis v Baletne urice 2019/2020

Obveščamo vas, da v Baletnih uricah ni več prostih mest, zato smo zaključili z vpisom. V skupini Balet 6-9 let pa je še nekaj prostih mest, glede priključitve nas kontaktirajte na 070 811 705.    

Izobraževanje iz baleta

Zadnji teden v avgustu, 26. – 31.avgusta 2019, je v Ljubljani potekal Festivalu Vibra #7. Udeležila se ga je tudi naša učiteljica baleta Sara Levičar. In sicer izobraževalnih delavnic iz baleta pod vodstvom Tetiane Svetlične (Ukrajina/Slovenija), baletne solistke SNG Maribor.   
Foto: Drago Videmšek

NOVOST: Skupina za klasični balet 6 - 9 let

Vsak konec šolskega leta prinese malce grenkobe, ker se je potrebno posloviti od bodočih šolarjev in tehtanje o tem kako naprej. Letos je tehtnica “prevagala” v drugo smer in padla je drugačna odločitev od tistih v preteklih letih. Zato razpisujemo tudi skupinico za šolarje. K tej odločitvi so pripomogla vaša sporočila s prošnjami po nadaljevanju, mimo katerih nismo mogli mimo ravnodušni. Izobraževanje iz baleta ta teden pa je obudilo spomine iz otroštva – spomin na željo, da bi lahko plesala balet v domačem kraju a to ni bilo mogoče, ki je dodal še dodatno motivacijo.

Zato, Baletke preteklih sezon

IZAJA VABI K VPISU V KLASIČNI BALET ZA OTROKE STARE 6 – 9 LET

 

1 x tedensko (torek) 75 minut

JOB Center Krško

Cena: 25 eur /mesec

 

Natančna ura bo določena po zaključenem vpisu, predvideno 17.30 – 18.45

Vpis bo odprt do: 8.9.2019

Pričetek vaj: 10.9.2019

 

Učenci spoznajo osnovne korake klasičnega baleta, izvajajo vaje za moč, razteznost, koordinacijo, gibljivost in vzdržljivost, ki so primerne njihovi starosti in sposobnostim. Na urah baleta bodo plesalke spoznale baletno tehniko. Baletne vaje pripomorejo h gibčnosti in iztegnjenosti telesa, izboljšajo držo, koordinacijo, kondicijo in plesno estetiko.Ob učenju baleta se bodo plesalci spoznali tudi s klasično glasbo, ob kateri bodo pridobili smisel za glasbo in ritem ter povečali koncentracijo.

 

Vpišete se lahko na povezavi: https://forms.gle/FLUeiiDD27ErW2ch8

Število mest je omejeno.

 

 

 

 

Vpis v Baletne urice 2019/2020

Lepo vabljeni k vpisu v BALETNE URICE 2019/2020.Na baletnih uricah bomo otroke skozi plesno igro popeljali v čudoviti svet baleta. Spoznali in naučili se bomo osnovnih baletnih gibov iz katerih bomo sestavljali krajše plesne zgodbice – koreografije. Otroci se bodo z nastalo koreografijo prestavili tudi na nastopu. Na koncu šolskega leta otroci prejmejo priznanje. Baletne urice vodim Sara Levičar.   

VPIS V BALETNE URICE (3- 6 LET)

Urnik 2019/2020:

Kdaj: 1 x tedensko po 60 minut,

vsak torek (od 3. septembra do konca maja)

 

Kje: dvorana JOB centra Krško (3. nadstropje)

Kdaj: med 16:30 in 18:30 uro

Otroke bomo razporedili po skupinah po zaključenem vpisu.

 

Pričetek vaj: 3. september 2019

Vpišejo se lahko otroci:

letnik rojstva 2014

letnik rojstva 2015

Letnik rojstva 2016

Cena:

20 eur / mesec

2. otrok v družini ima 30 % popusta

Vpis:

VPISNI LIST

Izpolnjeno prijavnico pošljite na elektronski naslov info@izaja.si

ali po pošti na Izaja, Sara Levičar s.p., Hrastinska pot 42, 8250 Brežice.

Zaključek vpisa: 26.8.2019 (oz do zapolnitve mest)

Pravljična plesalnica na počitniških aktivnostih v VGC Krško

Za nami je plesno ustvarjalno dopoldne. Tudi danes, 4.7.2019, smo ga preživeli v VGC Krško, kjer so na  PrAvLjiČNi pLeSaLNiCi nastale čudovite plesne stvaritve polne vil, čarobnih dreves, čarovnic, divjih svinj in rokoborcev.  Super smo se imeli.   

Poslikava obrazov na počitniških aktivnostih v VGC Krško

Danes, 3.7.2019, smo se družili s počitnikarji v Večgeneracijskem centru Krško. Slikali smo na obraze. Jutri pa bomo skupaj zaplesali.   

Škratja čarovnija 2019

Veseli smo, da je Izaja že četrto leto zapored,  del ekipe Festivala Brežice, moje mesto katerega organizator je Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice. Na festivalu smo v škratjem kotlu idejno zakuhali sredino otroško dogajanje v mestu in sobotno Škratjo čarovnijo v parku. GALERIJA DOGODKA

Poslikava obrazov na Družinskem pikniku v parku

15. junija smo s poslikavo obrazov popestrili Družinski piknik v parku, ki je potekal čudovito okrašenem Mestnem parku Krško.  

Animacija RIBA JE IN

V sklopu Ribiškega dne “RIBA JE IN”, ki je potekal 8.6.2019, na Tržnici Videm v Krškem, smo z igrami in ustvarjalno delavnico na temo rib poskrbeli za animacijo najmlajših.

Nastop na Regijskem plesnem srečanju GibArt 2019

V četrtek, 30. maja 2019, so se plesalke Baletnih uric 2 s koreografijo Mesto skrivnosti prestavile na Regijskem plesnem srečanju, GibArt 2019, ki je potekalo v Kulturnem domu Krško. Čestitke za čudovit nastop.

Podelitev priznanj ob zaključku Baletnih uric 2018/2019

Včeraj, 28.maja 2019,  so udeleženke Baletnih uric 1 in 2 prejele priznanja ob zaključku letošnje sezone. Starejša skupina v četrtek še nastopa na GibArt 2019, regijski reviji plesnih skupin, potem pa odkorakamo na zaslužene počitnice. 

Izbor Baletnih uric 2 na Regijsko plesno srečanje GibArt 2019

Koreografija Mesto skrivnosti skupine Baletnih uric 2, je bila na območne plesnem srečanju izbrana med 15 tistih, ki se bodo predstavile tudi na Regijskem plesnem srečanju, ki bo 30. maja 2019 v Krškem Kulturnem domu. Čestitke malim plesalkam.

To Top