Zaključen vpis v Baletne urice 2019/2020

Obveščamo vas, da v Baletnih uricah ni več prostih mest, zato smo zaključili z vpisom. V skupini Balet 6-9 let pa je še nekaj prostih mest, glede priključitve nas kontaktirajte na 070 811 705.    

Izobraževanje iz baleta

Zadnji teden v avgustu, 26. – 31.avgusta 2019, je v Ljubljani potekal Festivalu Vibra #7. Udeležila se ga je tudi naša učiteljica baleta Sara Levičar. In sicer izobraževalnih delavnic iz baleta pod vodstvom Tetiane Svetlične (Ukrajina/Slovenija), baletne solistke SNG Maribor.   
Foto: Drago Videmšek

NOVOST: Skupina za klasični balet 6 - 9 let

Vsak konec šolskega leta prinese malce grenkobe, ker se je potrebno posloviti od bodočih šolarjev in tehtanje o tem kako naprej. Letos je tehtnica “prevagala” v drugo smer in padla je drugačna odločitev od tistih v preteklih letih. Zato razpisujemo tudi skupinico za šolarje. K tej odločitvi so pripomogla vaša sporočila s prošnjami po nadaljevanju, mimo katerih nismo mogli mimo ravnodušni. Izobraževanje iz baleta ta teden pa je obudilo spomine iz otroštva – spomin na željo, da bi lahko plesala balet v domačem kraju a to ni bilo mogoče, ki je dodal še dodatno motivacijo.

Zato, Baletke preteklih sezon

 VABIM K VPISU V KLASIČNI BALET ZA OTROKE STARE 6 – 9 LET

1 x tedensko 60 minut

JOB Center Krško

Cena: 20 eur /mesec

Natančna ura bo določena po zaključenem vpisu, predvideno torek, 17.30 – 18.30

Vpis bo odprt do: 8.9.2019

Pričetek vaj: 10.9.2019

 Učenci spoznajo osnovne korake klasičnega baleta, izvajajo vaje za moč, razteznost, koordinacijo, gibljivost in vzdržljivost, ki so primerne njihovi starosti in sposobnostim. Na urah baleta bodo plesalke spoznale baletno tehniko. Baletne vaje pripomorejo h gibčnosti in iztegnjenosti telesa, izboljšajo držo, koordinacijo, kondicijo in plesno estetiko.Ob učenju baleta se bodo plesalci spoznali tudi s klasično glasbo, ob kateri bodo pridobili smisel za glasbo in ritem ter povečali koncentracijo.

Vpišete se lahko na povezavi: https://forms.gle/FLUeiiDD27ErW2ch8

Lepo vabljeni k vpisu. Veselim se ponovnega snidenja z vami.

Sara Levičar

Vpis v Baletne urice 2019/2020

Lepo vabljeni k vpisu v BALETNE URICE 2019/2020.Na baletnih uricah bomo otroke skozi plesno igro popeljali v čudoviti svet baleta. Spoznali in naučili se bomo osnovnih baletnih gibov iz katerih bomo sestavljali krajše plesne zgodbice – koreografije. Otroci se bodo z nastalo koreografijo prestavili tudi na nastopu. Na koncu šolskega leta otroci prejmejo priznanje. Baletne urice vodim Sara Levičar.   

VPIS V BALETNE URICE (3- 6 LET)

Urnik 2019/2020:

Kdaj: 1 x tedensko po 60 minut,

vsak torek (od 3. septembra do konca maja)

 

Kje: dvorana JOB centra Krško (3. nadstropje)

Kdaj: med 16:30 in 18:30 uro

Otroke bomo razporedili po skupinah po zaključenem vpisu.

 

Pričetek vaj: 3. september 2019

Vpišejo se lahko otroci:

letnik rojstva 2014

letnik rojstva 2015

Letnik rojstva 2016

Cena:

20 eur / mesec

2. otrok v družini ima 30 % popusta

Vpis:

VPISNI LIST

Izpolnjeno prijavnico pošljite na elektronski naslov info@izaja.si

ali po pošti na Izaja, Sara Levičar s.p., Hrastinska pot 42, 8250 Brežice.

Zaključek vpisa: 26.8.2019 (oz do zapolnitve mest)

Pravljična plesalnica na počitniških aktivnostih v VGC Krško

Za nami je plesno ustvarjalno dopoldne. Tudi danes, 4.7.2019, smo ga preživeli v VGC Krško, kjer so na  PrAvLjiČNi pLeSaLNiCi nastale čudovite plesne stvaritve polne vil, čarobnih dreves, čarovnic, divjih svinj in rokoborcev.  Super smo se imeli.   

Poslikava obrazov na počitniških aktivnostih v VGC Krško

Danes, 3.7.2019, smo se družili s počitnikarji v Večgeneracijskem centru Krško. Slikali smo na obraze. Jutri pa bomo skupaj zaplesali.   

Škratja čarovnija 2019

Veseli smo, da je Izaja že četrto leto zapored,  del ekipe Festivala Brežice, moje mesto katerega organizator je Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice. Na festivalu smo v škratjem kotlu idejno zakuhali sredino otroško dogajanje v mestu in sobotno Škratjo čarovnijo v parku. GALERIJA DOGODKA

Poslikava obrazov na Družinskem pikniku v parku

15. junija smo s poslikavo obrazov popestrili Družinski piknik v parku, ki je potekal čudovito okrašenem Mestnem parku Krško.  

Animacija RIBA JE IN

V sklopu Ribiškega dne “RIBA JE IN”, ki je potekal 8.6.2019, na Tržnici Videm v Krškem, smo z igrami in ustvarjalno delavnico na temo rib poskrbeli za animacijo najmlajših.

Nastop na Regijskem plesnem srečanju GibArt 2019

V četrtek, 30. maja 2019, so se plesalke Baletnih uric 2 s koreografijo Mesto skrivnosti prestavile na Regijskem plesnem srečanju, GibArt 2019, ki je potekalo v Kulturnem domu Krško. Čestitke za čudovit nastop.

Podelitev priznanj ob zaključku Baletnih uric 2018/2019

Včeraj, 28.maja 2019,  so udeleženke Baletnih uric 1 in 2 prejele priznanja ob zaključku letošnje sezone. Starejša skupina v četrtek še nastopa na GibArt 2019, regijski reviji plesnih skupin, potem pa odkorakamo na zaslužene počitnice. 

Izbor Baletnih uric 2 na Regijsko plesno srečanje GibArt 2019

Koreografija Mesto skrivnosti skupine Baletnih uric 2, je bila na območne plesnem srečanju izbrana med 15 tistih, ki se bodo predstavile tudi na Regijskem plesnem srečanju, ki bo 30. maja 2019 v Krškem Kulturnem domu. Čestitke malim plesalkam.

To Top