Sale!

Moj tedenski urnik

17,00 13,60

Tabela “Moj tedenski urnik” osnovnošolskim otrokom omogoča jasen pregled nad potekom tedna in dejavnostmi. Otroci lahko s pomočjo urnika ustvarijo rutino in imajo jasen vpogled, kaj sledi (npr. po domači nalogi prosti čas). Priporoča se predvsem za  otroke občutljive na spremembe, saj urnik le te vnaprej napove in s tem omogoča otrokom večji občutek varnosti.

Opis

Tabela “Moj tedenski urnik” osnovnošolskim otrokom omogoča jasen pregled nad potekom tedna in dejavnostmi. Otroci lahko s pomočjo urnika ustvarijo rutino in imajo jasen vpogled, kaj sledi (npr. po domači nalogi prosti čas). Priporoča se predvsem za otroke občutljive na spremembe, saj urnik le te vnaprej napove in s tem omogoča otrokom večji občutek varnosti.

Izdelek vsebuje:

– Tabelo “Moj tedenski urnik” z ježki za pripenjanje (velikost A3),
– 35 osnovnih ploščic aktivnosti na ježka (spanje, šola, domača naloga/učenje, športne popoldanske aktivnosti, glasbena šola, prosti čas za igro, hišna opravila),
– tekstilni mošnjiček za shranjevanje kartic,
– navodila za uporabo.

Kot dopolnitev k osnovnim ploščicam pobrskajte po naši spletni trgovino še za razširjene ploščice aktivnosti na temo športnih aktivnosti in glasbil.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moj tedenski urnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To Top