Sale!

KOMPLET: Moja tabela opravil + tedenski urnik

42,00 35,00

Komplet vsebuje 2 Izajini tabeli: MOJO TABELO OPRAVIL MOJ TEDENSKI URNIK

Opis

KOMPLET VSEBUJE:

TABELO MOJA DNEVNA RUTINA

Tabela “Moja dnevna rutina” je zasnovana za najmlajše otroke. Otroku pomaga pri razumevanju tega, da si aktivnosti sledijo po nekem logičnem, zaporednem vzorcu. Rutina otroka navaja na red, mu daje občutek varnosti in ga pomirja. S pomočjo tabele se teh vzorcev tudi lažje nauči in si jih zapomni. Omogoča jim samostojnost saj s svojimi sličicami jasno ponazori vrstni red aktivnosti, ki jih je potrebno opraviti pred spanjem in pred odhodom vrtec. Po opravljeni aktivnosti ploščico odpne in jo spravi v mošnjiček. Priložene pa so tudi zvezdice, ki jih otrok po opravljeni aktivnosti pripne na prazno mesto in so še dodatna motivacija. Je pripomoček tako otroku kot staršu.

Izdelek vsebuje:

  • 14 ploščic jutranja in večerna rutina na ježka
  • 14 ploščic z zvezdicami na ježka
  • 2 tekstilna mošnjička za shranjevanje ploščic.

MOJ TEDENSKI URNIK

Tabela “Moj tedenski urnik” osnovnošolskim otrokom omogoča jasen pregled nad potekom tedna in dejavnostmi. Otroci lahko s pomočjo urnika ustvarijo rutino in imajo jasen vpogled, kaj sledi (npr. po domači nalogi prosti čas). Priporoča se predvsem za otroke občutljive na spremembe, saj urnik le te vnaprej napove in s tem omogoča otrokom večji občutek varnosti.

Izdelek vsebuje:

– Tabelo “Moj tedenski urnik” z ježki za pripenjanje (velikost A3),
– 35 osnovnih ploščic aktivnosti na ježka (spanje, šola, domača naloga/učenje, športne popoldanske aktivnosti, glasbena šola, prosti čas za igro, hišna opravila),
– tekstilni mošnjiček za shranjevanje kartic,
– navodila za uporabo.

Kot dopolnitev k osnovnim ploščicam pobrskajte po naši spletni trgovino še za razširjene ploščice aktivnosti na temo športnih aktivnosti in glasbil.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KOMPLET: Moja tabela opravil + tedenski urnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To Top